Sömnlös natt

God morgon! Jäklar så trött jag är just nu. Förstår ni det? Nähä, ni är väl sånna där drygon som kan somna om nätterna.

Som ni kanske förstår så har inte jag sovit speciellt bra inatt. Jag har jobbat natt och avnjutit en "sovande" jour, som mer blev något av ett vaket okalas. Jag somnade en timme i soffan först, vilket inte är ovanligt. Sen blev jag väckt av "arbetsobjektet" som inte kunde sova och det var väl kring halv 4. Härligt värre! Sen blev det inge mer sömn förän framåt 7-snåret och kort efter det så var det uppstigning igen.

Just för tillfället så söker jag efter en anledning att inte hoppa från balkongen. Det vore kanske dumt förresten, med tanke på att jag bara befinner mig på andra våningen. Jag skulle bara bryta ett par ben och försätta mig i större misär än den jag redan befinner mig i. Skönt att jag är ledig imorn. Då kommer ni inte få kontakt med mig förän långt in på eftermiddagen.

Nu ska jag ställa mig vid ytterdörren och bröla.

Heltid och musik

God afton! Jag hoppas att jag inte stör. Det brukar jag göra, nämligen. Jag tänkte bara låta fingrarna dansa en liten stund. Och vem vet, kanske lyckas jag få ur mig något intressant.

Det är mycket att stå i för tillfället. Jag har nyligen börjat arbeta heltid, vilket är fantastiskt för min annars så tomma plånbok. Detta har jag väntat på i snart 3 år så det känns som att man äntligen får lite uppskattning för sitt arbete. Visst, det är inte alltid jag gör ett fantastiskt arbete men det betyder ju inte att jag inte förtjänar lite uppskattning.

Annars är det mesta som vanligt. Bortsett från att jag har halkat in på ett litet oväntat spår när det gäller min musik-karriär. Jag har, konstigt nog, fått en av huvudrollerna i en musikal som har premiär i sommar. Det är skitläskigt, men också väldigt roligt. Nu väntar ett halvår av intensivt repande. Jag förstår inte riktigt hur i tusingen jag ska kunna memorera både manus och låt-texter, men jag antar att det bara är att slå på dumburken och kämpa.

Den andra musikaliska nyheten är att vi precis fått vår demo inspelad. Med A.P.O.F. alltså. Det blev två låtar och vi är väldigt nöjda. Gå in på Myspace och avnjut dessa, om ni inte har något bättre för er. Det skulle göra mig mycket glad.

A Pile Of Failures: http://www.myspace.com/apileoffailures

Med det tackar jag för mig. Over and out!

RSS 2.0