Vinter, vinter och slutligen vinter!

Hola, amigos! Jag tänkte försöka plinka fram några rader idag. Det var längesedan jag skrev nu. Detta pga förfrysnings-skador i mina stackars fingrar och extrem lathet. Det är inte lätt att finna inspiration i detta helvetes-landskap av snö och bitter kyla. Det var nog bäst att jag undvek skrivande den senaste tiden, för det hade antagligen bara blivit en massa bitterheter om vintern. Jag tycker att jag slängt tillräckligt med sådant skräp på mina läsare.

Jag tänkte dock klaga lite på vintern idag också. Men istället för att skriva vad jag egentligen tycker så tänkte jag bara skriva ordet "vinter" en massa gånger, tills jag tröttnar. Då vet ni ändå vad jag menar. Vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter, vinter och slutligen vinter!

Så, då var det ur världen. Nu kan jag börja bearbeta vanliga seriösa ämnen, så som jag alltid brukar göra. Jag kan börja med det som är den mest uppenbara ändringen i mitt liv, sedan jag senast yttrade mig. Jag har gått och blivit sambo. Denna gång är det inte med en man som det var senast, utan med en riktig kvinna. Kvinnan heter Magdalena Persson och hon är en mycket trevlig och vacker människa, som av någon anledning har varit tillsammans med mig i över ett år. Jag förstår inte hur den stackaren orkar, men jag tänker inte klaga. Efter att hon flyttade in så har det blivit lite mer liv, i min annars avlidna lägenhet. Det ligger färgglada kuddar i sängen, toaletten luktar inte längre bajs och sopkorgen tillåts inte längre att föda upp ohyra. En jäkla förbättring, med andra ord. Annars är allt som vanligt, måste jag säga. Förutom möjligen att jag inte har druckit så mycket på några dagar. Duktigt, säger ni. Inte alls, jag har bara inte råd.

Annars kan jag säga att det går bra med bandet. Vi har spelning i Gnarp nu på fredag och vi har äntligen fått upp en Myspace med lite låtar. Det är bara live-klipp från våra två senaste spelningar och det är inte världens bästa kvalité, men man hör hur våra låtar låter i alla fall. Jag lägger upp adressen här nedanför så ni kan gå in och lyssna, om ni skulle tycka att det vore intressant.

http://www.myspace.com/apileoffailures

Jag tackar för idag och hoppas att vi ses igen innan våren.

RSS 2.0